Mijn account

Reviews

4.27 gemiddeld uit 1799 Reviews
Sorteer op
  • Alle Labels
Rosacea
Yvonne Bakker
Eindelijk een middel dat helpt!

De gel is niet vet en sluit de huid niet af. Meteen na het opbrengen wordt de huid gekalmeerd. Eerst verdwijnt de irritatie en na verloop van tijd is bij mij ook de roodheid weggetrokken. Ik wil niet meer zonder!

0 mens(en) vindt/vinden dit nuttig

Nuttig
Huidirritatie
Marc Laros
Geen geirriteerde huid meer na het scheren

Sinds jaar en dag moet ik oppassen hoe en wanneer ik me scheer ivm huidirritatie en kleine wondjes na het scheren. Met gladskin.com is dit voorbij, ik kan mij nu elke dag scheren (als ik dat zou willen). Na het scheren even je gezicht met water afspoelen en gladskin erop: meteen voel je verlichting en na 10 minuten voel je dat je huid rustig is.

Lees volledige review

0 mens(en) vindt/vinden dit nuttig

Nuttig
Eczeem
Jessica van Drunen
Geen rode oogleden meer!

Geweldig product Gladskin. Al jaren en jaren regelmatig last van rode en geïrriteerde oogleden. Een exceem waar ik al heel erg lang verschillende homeopatische zalfjes op smeer, maar zonder of zeer weinig resultaat. Hormoonzalf gebruik ik niet meer. Vanaf het moment dat ik Gladskin gebruik is het direct gedaan met het rode en die nare losse velletjes boven mijn ogen. Eigenlijk hoef ik maar één of twee keer te smeren en het is weg. Het komt na verloop van tijd wel terug, maar het lijkt er sterk op alsof die tussenliggende periodes steeds langer wordt.

Lees volledige review

2 mens(en) vindt/vinden dit nuttig

Nuttig
Huidirritatie
Conny Koers
Al na enkele dagen was er duidelijk verbetering. Nu is het helemaal over

Ik heb 4 verschillende zalfjes via de huisarts gekregen voor uitslag bij mond van zoon (10), zonder resultaat. Via een kennis op school werd ons Gladskin aangeraden. Ik heb Gladskin op de plekken bij de mond van onze zoon ingesmeerd. Al na enkele dagen was er duidelijk verbetering. Nu is het helemaal over. Hartelijk dank!!!

Lees volledige review

0 mens(en) vindt/vinden dit nuttig

Nuttig
Acne
E Eykerman
Erg blij

Ik ben blij met het resultaat en ga het zeker verder blijven gebruiken voor mijn acne!

0 mens(en) vindt/vinden dit nuttig

Nuttig