My account

Gladskin Tour

Gladskin Europe tour

Gladskin komt naar je toe! Deze zomer reizen we langs verschillende steden om Gladskin te delen met de rest van Europa. Wij doen dit onder het mom van onze missie: HAMAPASAP: Help As Many As Possible As Soon As Possible.

Veel mensen met huidproblemen hebben vaak al talloze producten geprobeerd zonder daar noemenswaardig resultaat van te merken. Herkent u dat? Staat bij u ook het medicijn kastje hier vol mee?

Gladskin Bus 

Bezoek de Gladskin bus en lever je onbruikbare producten bij ons in en krijg er een gratis Gladskin product voor terug! Een kunstenaar zal van alle verzamelde producten een kunstwerk maken.

Ook zullen we bij de Gladskin bus gesprekken aangaan over de huid. Huidproblemen raken 1 op de 10 mensen, zowel jong als oud en de gevolgen kunnen verstrekkend zijn op zowel fysiek als mentaal gebied.

Wij zoeken verhalen en ervaringen van mensen over hun huid en huidproblemen en waar ze tegenaan lopen, want we willen de huid en huidproblemen op de Europese kaart zetten om zodoende zo veel mogelijk mensen verder kunnen helpen.

De route:

Leiden: 13 & 14 Augustus

Hamburg: 17 & 18 Augustus

Rostock: 21 & 22 Augustus

Lund: 25 & 26 Augustus

Groningen: 31 Augustus & 1 September

De exacte locatie en tijd zullen we zo spoedig mogelijk delen op Facebook en Instagram